Ga verder naar algemene inhoud
Final Sale – TOT 50% KORTING

Duurzaamheid bij GANT

Duurzaamheid staat centraal bij alles wat we doen. Wij geloven in een bewuste en verantwoorde manier van producten creëren die hoogwaardig en tijdloos zijn, bedoeld om lang mee te kunnen gaan.

null

7 Rules

7 Rules is een initiatief van GANT waarmee je een duurzame garderobe kunt samenstellen en onderhouden. In de geest van ons motto 'Never Stop Learning' staan we achter een meer circulaire benadering van mode, door iedereen te inspireren om een duurzame relatie met hun kleding te aan te gaan.

null

Repair

Ook kledingstukken van de hoogste kwaliteit slijten uiteindelijk, maar een beetje herstelwerk kan wonderen doen. Als je een paar jeans van GANT koopt, beloven we je dat we er samen met jou goed voor zullen zorgen. We repareren je jeans gratis, met onze Lifelong Repair-service. Kom gewoon langs in de winkel met je favoriete broek en wij doen de rest.

Vind de dichtstbijzijnde winkel
null

Refresh

Met een beetje extra zorg blijven je kledingstukken langer goed en kun je ze langer dragen. Of je je nu afvraagt hoe je je favoriete Oxford-shirt moet drogen of je zachtste gebreide kleding moet opbergen: onze winkelmedewerkers delen graag hun kennis met je.

null

Relove

Vanaf het begin heeft GANT hoogwaardige klassiekers gemaakt van duurzame stoffen die lang meegaan. We nodigen onze klanten uit mee te helpen met de verandering, door de levensduur van hun kleding te verlengen en ook eens te kiezen voor gebruikte kleding.

null

Remake

We blijven ons inspannen om afval te beperken en optimaal gebruik te maken van elk restje stof. We hebben eerder limited-editioncollecties gelanceerd met unieke stukken die zijn gemaakt van overgebleven stoffen uit onze ontwerpstudio en fabrieken. Op dit moment zijn er meer spannende initiatieven aan de gang.

null

Regive

Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot schoon water. In samenwerking met WaterAid hebben we het Conserve Every Drop Project opgezet – een initiatief om gemeenschappen in de regio Bangalore in India toegang te bieden tot schoon water en sanitaire voorzieningen. Dit maakt deel uit van onze voortdurende inzet voor de Global Goals for Sustainable Development van de Verenigde Naties.

null

Recycle

Recycling is de sleutel tot circulariteit en moet een natuurlijke stap zijn in de levenscyclus van elk kledingstuk. We werken samen met de organisatie TexAid om recycling en circulariteit te bevorderen. We moedigen onze klanten aan om hun afgedankte GANT-artikelen in onze winkels te recyclen. Door te recyclen, help je een nieuwe bestemming te vinden voor ongewenste items, in plaats van dat ze bij het vuilnis belanden.

null

Rent

Om de filosofie van hergebruik en recycling verder te stimuleren, zijn we een samenwerking aangegaan met HURR, een online verhuurservice voor gelegenheidskleding en maatkleding - alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk. Naast het minimaliseren van het verbruik is het huren van een kledingstuk voor een eenmalige gelegenheid ook een geweldige manier om de wereld van GANT te ontdekken.

Strategieën en rapporten